SVINČNIKARJI IN ŠRAUFENCIGARJI

SVINČNIKARJI IN ŠRAUFENCIGARJI

SVINČNIKARJI IN ŠRAUFENCIGARJI 700 467 ESOTECH
Če si kaj zasluži naziv “tradicionalno”, potem je to sigurno “Srečanje Rorcangerjev, Šraufencigerjev in Svinčnikarjev “, ki ima korenine še v časih združene Juge, v prejšnjem tisočletju.

V ročnem nogometu sta največ zmag požela par: Drago Pavlič in Boris Štimnikar. Srečanja se je odvijalo športno, ob prijetnem klepetu, za prijeten zaključek so poskrbele mlade glasbenice.

Mersida Rogo nekaj disciplinah. V paradni disciplini – mali nogomet so zmagali Svinčnikarji z rezultatom 2:1. Vrv pa so prepričljivo najmočneje vlekli Šraufencigarji in Rorcangarji z rezultatom 2:0. Za zmago za leto 2018 in prevzem pokala je odločala gol razlika v korist Šraufencigerjev in Svinčnikarjev. Čestitke ekipi Šraufencigerjev in Rorcangerjev ter njihovemu kapetanu Marjanu Verbotnu.

Na odbojkarskem igrišču so je najbolje predstavili team Razvojniki z ekipo Alenka Žigon, Marko Bojinović, Grega Volk , Nejc Kolerič in Jasmin Ibriševič. Pod koši so dokazali prevlado team Tržniki v sestavi Irena Baš, Boštjan Pavlič, Matjaž Kodrun in Matjaž Lušnic.

V ročnem nogometu sta največ zmag požela par: Drago Pavlič in Boris Štimnikar. Srečanja se je odvijalo športno, ob prijetnem klepetu, za prijeten zaključek so poskrbele mlade glasbenice.

– Mersida Rogo